Промене код девојчица у пубертету

Предавање за девојчице петог разреда на тему „Промене код девојчица у пубертету“ у нашој школи се одржава сваке године. Показало се као врло корисно јер је неопходно објаснити деци какве се психофизичке промене догађају у том периоду.Предавање су одржале ученице осмог разреда Миленовић Ана, Сајић Хелена и Петровић Мина. Савети старијих девојчица ће бити корисно јер су оне прошле тај период.

Организатори су наставниви биологије Милојка Џелетовић и Сања Пауновић.

„Украсима до летовања“

У оквиру пројекта „Украсима до летовања“ у току је радионица израде новогодишњих украса у којима учествују ученици, дефектолози, лични пратиоци ученика, наставници наше школе, као и родитељи ученика. 

Настави са читањем „„Украсима до летовања““

Хуманитарни концерт за ученике којима је потребна додатна подршка у образовању и васпитању

Поводом обележавања Светског дана детета и са циљем прикупљања средстава за први одлазак на летовање ученика наше школе, 20. новембра 2019. године одржан је хуманитарни концерт „Џенги и пријатељи“ са инклузивним хором Културног центра „Распевани цветићи“. Ученици одељења којима је потребна додатна подршка у образовању и васпитању са дефектолозима се захваљују организатору концерта Александру Радовановић- Џенгију и осталим ученицима концерта, Културном центру Горњег Милановца, као и свим грађанима који се се одазвали позиву и подржали добротворну акцију.

Настави са читањем „Хуманитарни концерт за ученике којима је потребна додатна подршка у образовању и васпитању“

Такмичење Дабар

У периоду од 18.11.2019 до 22.11.2019. године у нашој школи одржаће  се школски ниво Међународног такмичења из рачунарске и информатичке писмености “Дабар”. Такмичење је намењено свим ученицима основних и средњих школа који су заинтересовани за различите области рачунарства и информатике. 

Настави са читањем „Такмичење Дабар“