ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ МАТЕМАТИКЕ

У недељу 28.II.2021.год. наша школа је била домаћин општинског такмичења из математике за ученике од трећег до осмог разреда.

Прелиминарни резултати општинског такмичења из математике

Поставке и решења задатака

Образац за приговор

Школско такмичење из математике

Поштујући измењени календар такмичења МПНТР Републике Србије, у ОШ “Краљ Александар I” је 5. фебруара одржано школско такмичење из математике у периоду од 11:00 до 13:00 часова.Учешће на овом такмичењу су узели ученици од четвртог до осмог разреда. И у овим отежаним условима за рад ученици, учитељи и наставници су били вредни, показали велики ентузијазам и жељу за стицањем нових знања.Такмичење се одвијало уз поштовање свих епидемиолошких мера заштите у складу са “Препорукама за превенцију covid19 у школској средини.”

Настави са читањем „Школско такмичење из математике“

Ускликнимо с љубављу Светитељу Сави

На празник Светог Саве организовали смо изложбу са ученицима у оквиру српског језика, веронауке, енглеског, историје на тему: ,, Ускликнимо с љубављу Светитељу Сави“. Ове године нисмо могли да организујемо приредбу, па смо направили изложбу и освештали славски колач у славу и част мнашег највећег светитеља, просветитеља, учитеља, законодавца – Светог Саве.

Настави са читањем „Ускликнимо с љубављу Светитељу Сави“