ДОДЕЛА ВУКОВИХ ДИПЛОМА И ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ

Данас је у свечаној сали наше школе био пријем  ученика – носилаца Вукове дипломе. Директор и разредне старешине свечано су  уручили књиге и дипломе ученицима и захвалили се на успешној осмогодишњој сарадњи. 

Настави са читањем „ДОДЕЛА ВУКОВИХ ДИПЛОМА И ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ“

Приговор на резултате завршног испита

Ученик или родитељ, односно други законски заступник, има право на увид у тест. Увид може да оствари и електронским путем, помоћу корисничког имена и лозинке. Одштампано корисничко име и лозинка којом ученик приступа сајту на коме ће бити објављени резултати /http://zios.mpn.gov.rs/ налази се на идентификационом обрасцу – примерак за ученика који је ученик добио приликом предаје теста, по завршетку рада дежурном наставнику (омотница теста).

Такође, увид у тест омогућава и школска комисија која дежура у школи од 8.00 до 15.00 часова на дан објављивања привремених резултат.23.06.2020.

Уколико ученик сматра да постоје грешке у прегледању и бодовању његовог рада, родитељ или други законски заступник ученика, има право да уложи приговор првостепеној комисији.

Одговор првостепене комисије достављају се родитељима од 15.30 до 17.00 у школи

Уколико ученик није задовољан одговором првостепене комисије за приговоре, родитељ, односно други законски заступник има право да поднесе приговор другостепеној комисији на дан предвиђен календаром испитних активности од 8.00 до 15.00 часова.24.06.2020.


Одговор другостепене   комисије достављају се родитељима од 15.30 до 17.00 у школи 

Екскурзија VI разред

На екскурзији шестог разреда остварени су сви циљеви и задаци образовања и васпитања као што су продубљивање,проширивање и обогаћивање знања и искуства ученика, повезивање и примењивање знања и умења. Развијање љубави према отаџбини,њеној култури, историји и природним лепотама, неговање позитивног односа према свим њеним грађанима и њиховим националним, културним, етичким и естетским вредностима. Успостављње непосреднијих односа између наставника и ученика и ученика међусобно.Упознавање са начином живота и рада људи појединих крајева, развој практиковања здравих стилова живота. Оснаживање ученика у професионалном развоју. Подстицање самосталности ученика и одговорности за сопствено понашање.

Настави са читањем „Екскурзија VI разред“

Излет ученика петог разреда Београд – Авала (10.6.2020.године.)

Излет је прошао у добром расположењу упркос киши и грмљавини, која је на срећу пала пошто смо већ велики део програма путовања испунили.

Настави са читањем „Излет ученика петог разреда Београд – Авала (10.6.2020.године.)“